Fodbadesalt 200g

69,00 kr.

Beskrivelse

Aromatisk fod- og badesalt med mild duft af lavendel, citrongræs, pink grape eller krusemynte. Kun tilsat 100% naturlige ingredienser.

– Blødgørende og beroligende
– Afslappende for krop og sind
– Rensende og nærende

Badesaltene indeholder æteriske olier, og tørrede økologiske urter og blomster, som virker afslappende og giver en behagelig duft til badet.
Epsom salt har en udrensende effekt, der opløser urenheder og hjælper til at udskille affaldsstoffer, samtidig med at den mindsker væskeophobninger i krop og ben. Epsom salt bidrager til at lindre smerter, muskelspændinger og uro i kroppen, samt reducere inflammationer.

Ingredienser
mineralsk epsomsalt, tidselolie, tidselblomst, e vitamin, 100%ærterisk olie samt forsæbet kokosolie.

Yderligere information

Variant

Citrongræs, Krusemynte, Lavendel, Pink Grape

Naturlige ingredienser er vigtige for os. Det er vigtigt at man kan se hvad produkterne indeholder og at det hele er gennemskueligt for dig. Sæberne er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser som renser, plejer og fugter huden uden at virke udtørrende.

Vi bruger vegetabilske ingredienser, økologiske og lokal høstet. Farvet med naturlig ingredienser som ler, kul og de danske olier, i sæberne med duft bruger vi 100 % æteriske olier og naturligvis kun testet på mennesker.

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shoppen